10 destinaţii city break la acelaşi preţ: 299 de euro

0-0-london2Touroperatorul Paralela 45 propune, aşa cum ne-a obişnuit de mult timp, încă o serie de pachete turistice inedite. Este vorba de 10 minivacanţe în Europa, mai precis de 10 city break-uri la acelaşi preţ: 299 respectiv 399 de euro de persoană, pentru varianta standard, respectiv premium.
Prima întrebare pe care o sa mi-o adresaţi este, fireşte, care sunt destinaţiile? Sunt 10 şi diverse:  Valencia; Paris; Roma; Barcelona; Bruxelles; Amsterdam; Londra; Atena; Munchen; Madrid.
Ce include programul? Transport cu avionul, cu compania aeriană TAROM şi cu taxele de aeroport incluse şi 3 nopţi de cazare, la 3 stele pentru pachetul standard şi la 4 stele pentru pachetul premium. Plus un cadou surpriză, anume un serviciu reprezentativ din punct de vedere turistic (ex: tur de oraş de tip hop on-hop-off, bilet de intrare la muzeu, minicroazieră în oraş).
Perioada? 1 noiembrie – 10 decembrie 2015 şi 10 ianuarie – 29 februarie 2016.
Nu sunt incluse transferul aeroport – hotel – aeroport (care poate fi efectuat în regim privat sau cu mijloacele de transport în comun – agenţia poate oferi asistenţă în rezervarea acestui serviciu, în funcţie de solicitări), asigurarea medicală şi asigurarea storno. Pentru supliment single, turistul va plăti 120 euro / pachet standard respectiv 160 euro / pachet premium.328-352-3x6_minivacanta_in_europa_2
City break-urile sunt din ce în ce mai solicitate de către turiştii români în ultimii 10 ani şi în special de când România a aderat la Uniunea Europeană şi nu mai avem nevoie de viză sau paşaport. Aceste tipuri de pachete turistice au prins foarte mult la tineri (fie ei studenţi sau angajaţi), dar reprezintă, de asemenea, alegeri ideale şi pentru cupluri sau pentru grupuri de prieteni. City break-ul include de obicei transport cu avionul dus-întors către un anumit oraş, cazare cu mic dejun şi 2-3 nopţi de cazare. Este, de fapt, o „evadare” de week-end, mai scurtă sau mai prelungită, o minivacanţă. După cum observaţi, Paralela 45 a inclus în ofertă cele mai solicitate oraşe europene de către români, precum Paris, Barcelona, Amsterdam sau Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *