Puteţi vota hotelul românesc Privo pentru Premiile World Luxury Hotel

Privo3Am mai scris despre hotelul Privo din Târgu Mureş, inaugurat anul trecut. Din punctul meu de vedere şi nu numai, este una din marile surprize hoteliere ale României ultimilor ani.

Privo candidează, în acest an, la prestigioasele premii World Luxury Hotel, la concurenţă cu alte hoteluri din zeci de ţări, de pe toate continentele. Orice vor contează, aşa că dacă doriţi să susţineţi un hotel 100% românesc şi de calitate, puteţi vota aici: http://www.luxuryhotelawards.com/node/add/vote/221965

Atenţie! Perioada de votare se încheie pe 19 iulie! Aceste premii sunt mediatizate în întreaga lume, numărându-se printre cele mai importante distincţii hoteliere din lume. Aici găsiţi lista completă a hotelurilor: http://www.luxuryhotelawards.com/vote-hotel

Deschis la sfârșitul anului 2013, de către tânăra antreprenoare Adina Plopeanu ca o afacere de familie, ansamblul hotelier Privo îmbină într-un mod original diferite spații de cazare, clasificate la patru și cinci stele, ca urmare a unei investiții de 7 milioane euro. După deschiderea “soft opening” din octombrie 2013, recent a avut loc loc deschiderea oficială.
În peisajul pieței hoteliere din Târgu Mureș, care numără peste 800 de camere clasificate la două, trei și patru stele, ansamblul Privo – compus din hotelul Privo (40 de camere), o clădire nouă cu arhitectură futuristă și Vila Csonka (6 camere), o clădire istorică în stil Art Nouveau, ambele amplasate într-un parc de 3.500 mp – poartă o notă distinctivă de originalitate. De asemenea, Privo are un restaurant 014cu o capacitate de 160 locuri, 3 săli de conferințe (120/60/14), lobby-bar, terasă, cramă, centru SPA.

Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului au fost gândite minimalist, cu suprafețe calme și întinse. O serie de materiale naturale și high-tech, cum ar fi piatra, betonul aparent, sticla, serigrafiile sau corianul accentuează dialogul contemporan cu spațiul originar. Restaurantul, enoteca, sălile de conferințe și spa-ul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.

Eu votez Privo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *