Japonia: deschisă și pregătită pentru turism după evenimentele recente

Ca urmare a evenimentelor care au avut loc la începutul acestui an în Japonia, informăm despre capacitatea continuă a țării de a primi turiști.

Evenimentele seismice au afectat în principal coasta de nord-vest a Japoniei, în timp ce zonele intens turistice se află în mare parte pe coasta de est, fiind neafectate.

Deși aceste evenimente au avut impact asupra unor comunități locale de pe coasta de nord-vest, în special în regiunea peninsulei Noto, majoritatea orașelor mari au rămas neafectate.

Cele mai multe circuite turistice în Japonia includ destinații aflate pe coasta de est, zonă care nu a fost influențată de recentele evenimente. Destinații precum Tokyo, Kyoto, Osaka, Nara, Hiroshima rămân accesibile, funcționale și pregătite să primească vizitatori.

Andrei Neagu, coordonator departament Japonia, spune: ”Siguranța clienților este prioritatea Exact Travel. Echipa noastră este conectată în permanență cu parteneri locali pentru informații veridice și de încredere, actualizate în timp real. Circuitele organizate de noi se desfășoară așa cum au fost planificate, dat fiind că destinațiile în care călătorim nu au fost impactate și sunt deschise și pregătite să întâmpine turiști. Cererea pentru circuitele în Japonia se menține pe un trend ascendent, indicând interesul constant pentru această destinație unică.”

Japonia a demonstrat în mod constant o capacitate remarcabilă de a gestiona situații de urgență, fiind dotată cu o infrastructură robustă și bine pregătită. Aceasta asigură operativitatea facilităților și serviciilor, garantând astfel un mediu confortabil și funcțional atât pentru rezidenți, cât și pentru turiști.

Japonia continuă să fie o destinație de top, gata să ofere o experiență culturală și turistică de neuitat, într-un cadru primitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *