Târgul de Turism al României așteaptă turiștii și profesioniștii între 9 și 12 noiembrie, la ROMEXPO

În perioada 9 – 12 noiembrie, ROMEXPO vă invită la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă. Sunteți așteptați în pavilionul B2 al Centrului Expozițional cu super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism.

Timp de 4 zile, la #TTRII2023, peste 107 companii expozante prezintă cele mai frumoase și accesibile vacanțe și sejururi, precum și pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț. Evenimentul înregistrează un grad de internaționalizare de 43%, fiind prezente firme din Austria, Bosnia, Bulgaria, Egipt, Emiratele Arabe, Franța, Grecia, România, Serbia, Turcia și Ungaria.

Participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România și organizatori de circuite locale și internaționale.

Companiile au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă la ski în România, Bulgaria, Austria, Elveția sau Italia cu un discount de până la 30%.

Cei care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiților și Mărțișorul 2024 în orașe precum: Roma, Paris, Veneția, Barcelona, Milano, Londra sau Amsterdam, pot cumpăra un  city break cu o reducere de până la 40%.

Agențiile au oferte speciale și pentru vizitatorii care vor să petreacă Crăciunul în România și caută pachete festive, cu masă tradițională și activități turistice incluse. Dar și pentru cei care visează să ajungă acasă la Moș Crăciun și să se bucure de magia sărbătorilor în Laponia.

Mai mult decât atât, cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%, pe litoralul din România, Bulgaria, Croația, Turcia, Grecia, Egipt, Spania și chiar Italia.

Reduceri de până la 30% sunt și pentru cele mai căutate destinații exotice: Thailanda, Bali, Zanzibar, Maldive, Mauritius, Kenya, Dubai, Miami, Cancun, și Bahamas.

Târgul de Turism al României este un real punct de atracție pentru cei care caută cele mai bune ponturi de călătorie și vor să scape de stresul organizarii unei vacanțe.

De asemenea, #TTRII2023 are și o latură dedicată publicului specialist. În cadrul târgului, Facultatea de Business și Turism de la Academia de Studii Economice din București, organizează conferința Turismul Familial, vineri, 10 noiembrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, începând cu ora 12:00.

PROGRAM DE VIZITARE

09 – 11 noiembrie, în interval orar 10:00 – 18:00

12 noiembrie, în interval orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 15 lei

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *