Clubul Presei de Turism – FIJET România vă invită la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României

Este timpul să vă faceți planuri pentru următoarele aventuri de călătorie și să vă bucurați de oferte speciale! Clubul Presei de Turism – FIJET România vă așteaptă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care se va desfășura în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO din București, în perioada 9 – 12 noiembrie.

La #TTR2023 veți avea oportunitatea unică de a explora destinații din întreaga lume și de a obține cele mai bune sfaturi de călătorie de la experți în turism. Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice cu reduceri semnificative, inclusiv oferte cu prețuri reduse la jumătate.

Participanții la eveniment includ agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România și organizatori de circuite locale și internaționale. Companiile expozante au grijă să vă surprindă cu reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, puteți să vă rezervați vacanța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024 sau sejurul de Paște cu reduceri de până la 40%. Iar cei care vor să-și planifice concediul de vară pentru anul viitor pot beneficia de reduceri de până la 50%.

#TTR2023 se adresează atât familiilor în căutare de vacanțe all-inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de aventuri care vor să exploreze destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, veți găsi oferte last minute, dar și posibilitatea de early booking cu facilități suplimentare.

Clubul Presei de Turism FIJET România a pregătit, la standul 31A, câteva evenimente deosebite:

Joi, 9 noiembrie, la ora 13:00, vă puteți întâlni cu cititorii publicațiilor ”Top Business”. Evenimentul va fi găzduit de Constantin Dumitru și Diana Dumitru.

Vineri, 10 noiembrie, la ora 12:00, sărbătorim 25 de ani de la lansarea primei ediții a cărții „În turism e vremea lupilor tineri”, semnată de jurnalistul și editorul Marian Constantinescu. La standul nostru va fi prezent autorul împreună cu invitații săi, lupii tineri de altădată, care vor oferi autografe.

Sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 13:00, vă invităm la o întâlnire cu cititorii Cațavencii. Evenimentul va fi găzduit de Grig Bute.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este următorul:

09 – 11 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00
12 noiembrie, între orele 10:00 – 16:00
Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați site-ul oficial al târgului la adresa www.targuldeturism.ro. Aici veți găsi informații utile despre eveniment și despre toate ofertele disponibile. Prin intermediul Târgului de Turism al României, vă deschideți ușa către noi aventuri și destinații fabuloase la prețuri speciale. Nu ratați această ocazie de a vă planifica următoarea călătorie de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *