3 aventuri cu zambet de Adrian Taracila, calator in peste 100 de tari

 Un eveniment interesant, La Capătul Pământului, Africa şi Insula Paştelui: 3 aventuri cu zâmbet de Adrian Tărăcilă voyagerblog.ro, călător în padrian-voyagereste 100 de ţări

Toate locurile au fost rezervate,  dar te aşteptăm si la urmatoarele evenimente cu Adrian Taracila, pe care le voi anunta aici pe blog !

 Miercuri 25 februarie 2015, ora 19:00 – 21:00

Te invităm sa călătorim prin fotografiile cu gheţari şi amintirile de la Capătul Pământului – Ţara de Foc, să descoperim secretele statuilor uriaşe din Rapa Nui – Insula Paştelui, dar şi cum să ne pregătim pentru un safari în Africa alături de un călător pasionat: Adrian Tărăcilă. A vizitat peste 100 de ţări, printre care Argentina, SUA, Rusia (inclusiv Siberia), Norvegia, Islanda, China, Tibet, Vietnam, Japonia, Iordania, Chile. S-a apropiat de Polul Sud şi a fost la Polul Nord. În 2012 a lansat voyagerblog.ro, fotojurnal de expeditii şi călătorii.

În cele 2 ore vom afla cum să ne pregătim bagajul pentru astfel de călătorii chiar dacă mergem “pe cont propriu” sau cu o agenţie de turism, ce tradiţii şi superstiţii uneori ciudate sau amuzante întâlnim, şi vom vedea la final ce decizi: eşti turist sau călător!

Voi avea plăcerea să deschid întâlnirea de la Chico Chillout www.chicochillout.ro şi să-l prezint pe Adrian Tărăcilă, de care mă leagă o prietenie de peste 20 de ani (mai precis de 22 de ani),

Mai multe despre Adrian puteţi citi şi vedea aici:

http://voyagerblog.ro/2013/01/29/adrian-taracila-despre-calatoriile-sale-la-observatorul-special-al-antenei-1/

http://observator.dev.digitalag.ro/social/adrian-taracila-un-calator-dedicat-122086.html

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.